• Snelle levering met PostNL
  • Gratis bezorgen
  • Ruim assortiment
  • Topmerken
Naar boven

Xsensible schoenen

Xsensible Xsensible schoenen heeft een mooie mijlpaal bereikt: van één type schoen zijn meer dan meer dan 1.000.000 schoenen verkocht. De Xsensible stretchwalker is dan ook een uitzonderlijke schoen waarin je voet veel minder belast wordt dan bij andere schoenen. Het unieke systeem met extra balanspunt en de afwikkelplaat zorgt voor minder snel vermoeiende voeten en is ideaal om diverse voetklachten te voorkómen. Probeer de Xsensible schoenen bij Van Keeken schoenen in Bodegraven.

Xsensible stretchwalker schoenen

Als jij comfortabel en trendy erbij wilt lopen, dan zit je met de Xsensible stretchwalker schoenen goed! Het unieke balanssysteem zorgt voor stevigheid én comfort. Bij de voorvoet zit een afwikkelplaat die direct voor minder belasting zorgt bij de voorvoet. De dempende zool zorgt ervoor dat je voor je gevoel op wolkjes loopt. Deze opbouw zorgt ervoor dat de schoenen goed geschikt zijn voor mensen met hielspoorklachten en voor mensen die veel lopen. 

Waar worden Xsensible schoenen gemaakt?

Xsensible schoenen worden gemaakt in een plaatje vlak buiten Porto in Portugal.  

Wat is een Stretchwalker?

De Stretchwalker is een uniek type schoen. In het jaar 2016 is het merk Xsensible met dit model begonnen en dit bleek meteen een schot in de roos. Inmiddels zijn er al meer dan één miljoen schoenen van verkocht! De Xsensible stretchwalker schoenen zijn schoenen zorgen voor een 'automatische' afwikkeling van de voet. Dit wordt mogelijk gemaakt door de afwikkelplaat in de zool. Hiermee wordt ervoor gezorgd dat je bij iedere stap zo min mogelijk belasting aan de voeten hebt. 

Xsensible schoenen bij Van Keeken

Al jarenlang voeren wij het merk Xsensible. Xsensible schoenen bij Van Keeken zijn een echt begrip geworden. Voorheen stond het merk Xsensible schoenen bekend iets voor de oudere dame of heer, maar tegenwoordig zijn het echte eyecatchers, met hun functionaliteit in een geweldig jasje. Al twee keer heeft Xsensible schoenen de gouden schoen gewonnen. Die prijs win je als je het beste schoenconcept op de markt hebt gezet. Van Keeken heeft een uitgebreide collectie aan Xsensible schoenen, waaronder dus de meest bekende Xsensible stretchwalker. De Xsensible stretchwalker is er in diverse uitvoeringen. Bekijk hier alvast één van de Xsensible stretchwalker schoenen bij Van Keeken. 

Zoek je Xsensible schoenen bij Van Keeken?

Uiteraard vind je dit merk volop bij Van Keeken. De stretchwalkerl is in twee wijdtematen te verkrijgen. De GX-wijdte is de 'normale' wijdte maat en de HX-wijdte vat iets breder dan gemiddeld. De stretchwalker van het merk Xsensible is een stabiele schoen met een uniek blokje dat in de zool verwerkt zit. Dit blokje zorgt voor een goede balans en een stevige houding. De voorzijde van de schoen is afgewerkt met een afwikkelplaat. Deze zorgt ervoor dat je gemakkelijk afwikkelt en minder druk ervaart op de voorvoet. Hierdoor is de schoen uitermate geschikt wie voorvoetklachten heeft. 

Het assortiment aan Xsensible schoenen bij Van Keeken is flink aan het groeien. Hierdoor kunnen we voor iedere voet de juiste Xsensible schoenen aanmeten. Hieronder alvast een aantal modellen die je bij ons in de collectie kunt verwachten. 

  • Xsensible Jersey
  • Xsensible Lima
  • Xsensible SWX3
  • Xsensible Next Generation 
  • Xsensible Golden Gate

Dit is een kleine greep uit onze collectie. Bekijk onze hele collectie bij ons in de winkel of neem eens een kijkje bij ons op de webshop www.vankeekenbodegraven.nl . Mocht u een Xsensible schoen zoeken die wij niet op onze webshop hebben staan, bel gerust met onze winkel. Welliht hebben wij de schoenen wel in de winkel staan. Naast de 'gewone' collectie Xsensible schoenen bieden wij sinds kort ook de wandelschoenen van dit merk aan. Dit is de bekende stretchwalker schoen, maar dan in Gore-Tex uitgevoerd wat de schoen 100% waterdicht maakt. Ook heeft deze schoen een wandelprofiel, waardoor je hier flinke wandelingen mee kunt maken. 

Tips bij het aanschaffen van Xsensible schoenen bij Van Keeken. 

Doordat de Xsensible schoenen in twee wijdtematen te krijgen zijn, is het altijd goed om te kijken wat voor voeten je hebt, Heb je een wat bredere of vollere voet, dan kun je het beste de wijdte HX bestellen. Hierin hebben de voeten/tenen meer ruimte zodat deze schoen aangenamer draagt. Het fijne aan de Xsensible schoenen is dat de meeste schoenen gedeeltelijk gemaakt zijn van stretchleer. Hierdoor voel je aan de binnenzijde van de schoen geen naden of stiksel en rekt de schoen plaatselijk mee. De Xsensible schoenen bij Van Keeken vallen niet klein. Bestel dus gewoon de normale maat die je normaal ook bestelt. Wanneer je de maat gaat vergelijken met een sportmerk zoals Adidas of New Balance dan valt Xsensible groot. Zou je nog wat meer willen lezen over Xsensible schoenen? 

Xsensible wijdtematen

Xsensible is één van de merken die met verschillende wijdtematen werkt. Hieronder zetten wij alvast de wijdte maten van Xsensible voor jou op een rijtje. 

  • Xsensible wijdte G
  • Xsensible wijdte H 

Over het algemeen vallen de meeste schoenen van Xsensible net wat breder. De meeste schoenen zijn van de wijdtemaat "H". Behalve dat de schoen in wijdtematen verkwijgbaar is, wordt er ook vaak elastisch leer toegepast. Dit zorgt op bepaalde plekken voor extra ruimte, doordat het leer meerekt met je voet. Xsensible schoenen is dus één van de merken die ideaal zijn voor een wat bredere voet. Door de wijdtematen en het elastische leer vallen de Xsensible schoenen onder de brede schoenen. Je krijgt bij de schoenen van Xsensible net wat meer ruimte bij de kleine teen dan bij andere schoenen. Dit zorgt direct voor meer loopgenot en minder belasting bij de kleine teen. 

De breedte is dus afhankelijk van welke wijdtemaat je kiest. Qua lengte vallen de schoenen normaal tot groot. Je kunt dus je normale schoenmaat bestellen die je altijd draagt. 

 

Xsensible herenschoenen

Je vind bij Van Keeken schoenen in Bodegraven een ruim assortiment aan Xsensible schoenen. Zo tref je ook Xsensible herenschoenen bij Van Keeken. Wij zetten de meest verkochte modellen voor je op een rijtje:

Dit zijn de meest verkochte Xsensible heren schoenen uit de collectie bij Van Keeken schoenen in Bodegraven. 

Xsensible damesschoenen

Leuk om te weten is dat wij de grootste Xsensible dealer in het groenehart zijn. Dit betekent dan ook dat wij een grote Xsensible damesschoenen collectie hebben. Sterker nog, wij verkopen elke kleur uit de Xsensible Next generation collectie! Heb je vragen over één van de Xsensible schoenen? Stel ze dan gerust. Wij bij Van Keeken schoenen in Bodegraven adviseren je graag verder.

Xsensible Next Generation schoenen

Het grote succes van de Xsensible stretchwalker schoenen blijft maar door gaan. Met het nieuwste collectie: Xsensible Next Generation schoenen heeft het schoenenmerk een jongere generatie mensen aangesproken dat lekker wilt lopen op leuke en comfortabele schoenen. Onder de ''Next Generation'' collectie behoren de volgende type schoenen:

Xsensible schoenen SALE

Ben jij op zoek naar Xsensible schoenen in de SALE? Dan zit je bij Van Keeken schoenen in Bodegraven helemaal goed. Door het grote assortiment aan Xsensible schoenen vind je de laatste maten van de Xsensible schoenen in de SALE terecht komen. Zo kun je goedkope Xsensible schoenen kopen bij Van Keeken. Uiteraard is de keuze van schoenen in de SALE wel een stuk beperkter: je moet net geluk hebben om de juiste maat te treffen. Bekijk hier de goedkope Xsensible schoenen op de SALE pagina.

Xsensible review / ervaringen

Wie de Xsensible stretchwalker schoenen aantrekt is over het algemeen meteen verkocht. Het aangename blokje en de fijne afwikkeling zorgen voor een verlichting aan de voeten. Wil jij jou mening ook delen? Laat een berichtje achter dat wij ook jou Xsensible review / ervaringen kunnen delen.